Ehdotus: Kalenteri OCF:n ym. tapahtumista, miitinkeistä jne.

OCF keskustelufoorumiin ja nettisivustoon liittyvä palaute, asiat, ideat, tiedotteet ym.
Caliisuttaja
'Admiral'
'Admiral'
Viestit: 109
Liittynyt: 12 Syys 2006, 10:37
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Ehdotus: Kalenteri OCF:n ym. tapahtumista, miitinkeistä jne.

Viesti Kirjoittaja Caliisuttaja »

Tuollainen idea tuli tuossa mieleen kun yritin etsiä Tampereen alueelta lähiviikkojen miitinkejä, että olisiko syytä jonkinmoisen kalenterin kehittämiseen, johon clubin jäsenet voisivat lisäillä (tai ehdottaa forumin ylläpitäjälle, joka lisäisi) tietoja ja päivämääriä niin virallisista kuin epävirallisistakin tapahtumista ja miitinkeistä. Löytyisi vain helpommin nuo tulevat tapahtumat, kun nyt ne on kaikki tuolla sekaisin menneet ja tulevat tapahtumat ja jollei tiedä mitä etsii niin sitä ei löydä.

Toki tapahtumien kommentointi ja jälkipuinti pitäisi myös olla mahdollista samaan tapaan kuin se nytkin on mielestäni suhteellisen hyvin toteutettu. Linkit näihin viestiketjuihin voisi laittaa kalenterin yhteyteen, jolloin tiedot tapahtumasta löytyisi sekä kalenterista että itse forumilta omana viestiketjunaan.

Esimerkkiä voisi ottaa vaikka klubitus.orgin kalenterista ja siitä miten se on toteutettu -> http://klubitus.org/kalenteri.php

Löytyiskö idealle kannatusta?


EDIT: Niin onhan tuolla tosiaan tuo OCF:n tapahtumakalenteri josta viralliset clubitapahtumat näkeekin jo, anteeksi huonomuistisuuteni. Mutta edelleen mielestäni olisi tarvetta sellaiselle kalenterille jossa näkyisi myös epäviralliset kokoontumiset ja tapahtumat.
Avatar
ata
OCF Yhteyshenkilö
OCF Yhteyshenkilö
Viestit: 15937
Liittynyt: 30 Tammi 2002, 02:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja ata »

Niin kyllä tämä http://www.opelclubfinland.fi/tapahtuma.htm on juuri sitä varten tänne tehty ja on siellä paljon muitakin kuin OCF:n järjestämiä tapahtumia jotka on merkitty -(z)- -merkillä.

Lisäksi tuonne Opel Club Finland-alueelle sekä OCF Alueet-alueille voi laittaa tietoja tapahtumista. Alueet-aluehan onkin samalla myös aluetapahtumien paras tapahtumakalenteri, niissä kun ajankohdat ja paikat kuitenkin muuttuvat ajan myötä ja tuolla OCF:n alueyhteyshenkilöt voivat päivittää suoraan sitä otsikkoa ja ketjun ensimmäistä viestiä.

Tekniikkaa toki voidaan kehittää eli jos tulisi uudella tavalla toteutettu tapahtumakalenteri, se tietenkin korvaisi tuon nykyisen version. Juuri nyt ei olla harkittu tapahtumakalenterin uudistamista, mutta otetaan harkinnan alle tuokin.
Vastaa Viestiin