Steinmetz Opel- lisävarusteet Slamit.netistä

Opel Club Finlandin yhteistyökumppaneiden tiedotteet ja tarjoukset jäsenille.
Vastaa Viestiin
Slamit.net
OCF Partner
OCF Partner
Viestit: 85
Liittynyt: 03 Kesä 2006, 15:22
Paikkakunta: Helsinki

Steinmetz Opel- lisävarusteet Slamit.netistä

Viesti Kirjoittaja Slamit.net »

Kuva

Slamit.net maahantuo saksalaisen Opel- varustelijan, Steinmetz Opel Tuningin tuotteita. Steinmetz on korkealuokkaisia lisävarusteita uusiin ja uudehkoihin Opel- henkilöautoihin valmistava yritys Saksan Aachenistä.

Steinmetz on viettänyt Suomessa hiljaiseloa tuotemerkkinä koko 2000- luvun ja nyt Slamit.net:in voimin, tämä Suomessakin jo hyvin tunnettu tuotemerkki tekee nyt uuden tulon markkinoille. Steinmetz- valikoima kattaa lähes kaikki Opel- mallit 2000- luvun vaihteesta aina nykymalleihin. Varusteet ovat useimmille OCF:läisille tuttuja, varustevalikoimassa ovat hillityt helmasarjat, madallusjouset, putkistot ja pienet sisätilojen varusteet.

Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan tarvittavat asennustarvikket ja asennusohjeet sekä mahdolliset hyväksyntätodistukset.

Kuva
Mikä on Slamit.net?

Slamit.net Ky on vuonna 2003 perustettu autovarusteiden maahantuontiin, tukkukauppaan ja jälleenmyyntiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme on Vantaalla ja toiminta-alueenamme on koko Suomi. Kaikki maahantuomamme ja jälleenmyymämme tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia. Asiakkaitamme ovat auto- ja varaosaliikkeet sekä yksityishenkilöt kaikkialla Suomessa.

Olemme itsekin "hurahtaneet" autoihin ja autovarusteluun ja ne ovat meille intohimo.

Kuva
Missä me olemme?

Olemme jokaisen laajakaistayhteyden päässä, verkkokaupassamme on yli 1600 tuotetta ja Opel- valikoima laajenee nyt koko ajan. Fyysisesti toimimme Vantaalta käsin, toimitukset Matkahuollon välityksellä kaikkialle Suomeen nopeasti.


Kuva
Voiko meihin luottaa?

Voit luottaa meihin, asiakastyytyväisyys on meille aina etusijalla. Kaikilla tuotteilla on luonnollisesti kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 päivän palautusoikeus. Palvelemme sinua siten, kuten itse haluaisimme tulla palvelluksi.


Kuva
Mitä muuta tarjoamme Steinmetzin lisäksi?

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Steinmetzin lisäksi mm. KW, Weitec, Eibach, H&R, Green, K&N ja useat muut tunnetut alan tuotemerkit.

Kuva
Miten meihin saa yhteyden?

Saat meihin yhteyden joko sähköpostitse tai puhelimitse, olemme avoinna arkipäivisin klo 9.00 - 17.00.

Vastaamme kaikkiin sähköposteihin arkipäivisin HETI, sinun ei tarvitse odottaa vastausta tiedusteluusi meiltä!



Pidemmittä puheitta, mene verkkokauppaamme ja katso tuotteet ja lue yrityksestämme lisää.

Verkkokauppaan kuvaa klikkaamalla!

Kuva


Terveisin

Harri
info@slamit.net

+358 (0) 50 501 6000
www.slamit.net
Vastaa Viestiin