käynnistyvyys

Tekniikka-aiheinen keskustelu moottoriin liittyvistä asioista.
Moottorinohjaus, toiminta, tyyppivikoja, korjauksia, jne...
Älä laita tänne kysymyksiä virittämisestä, sillä niille on olemassa oma alueensa.
Vastaa Viestiin
pero
'Kapitän'
'Kapitän'
Viestit: 87
Liittynyt: 26 Huhti 2002, 03:00
Paikkakunta: Klaukkala

Viesti Kirjoittaja pero »

Omega 2.0 se käynnistyvyys riippuu voimakkaasti siitä kuinka täynnä tankki on. Täydellä tankilla käynnistyy heti, vajaalla saa sahata pidempään. Tästä voinee päätellä, että tyhjällä tankilla putket valuu tyhjäksi. Minkä pitäisi estää tyhjeneminen? Onko pumpussa joku takaiskuventtiili, ettei painepuoli valu tyhjäksi? Paineensäätimen luulisi ainakin toimiessaan tukkivan paluupuolen. Pitääköhän jostain tullaa ilmaa tilalle (vuotava suutin tai imusarjaan vuotava paineensäädin?) vai voikohan bensa valua niin, että korvausilma tulee kuplina putkia pitkin. Hetkinen mutta mistä? Tankissahan molemmat putket on bensan sisällä! Mistähän saisi bensan kestävää läpinäkyvää letkua niin voisi vaihtaa kaikki letkut ja alkaa ihmettelemään...
Purala
'Kadett'
'Kadett'
Viestit: 10
Liittynyt: 23 Tammi 2003, 02:00
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Purala »

Kannattas varmaankin tarkistaa ensimmäisenä pensapumpun toiminta... jos pumppu ei ime kunnolla tankista.. mutta kun on enemmän casoo niin se painaa ikään kuin omalla massallansa pumpulle ainetta??.. varmaan pensan paine olisi syytä myöskin tarkastaa..
pero
'Kapitän'
'Kapitän'
Viestit: 87
Liittynyt: 26 Huhti 2002, 03:00
Paikkakunta: Klaukkala

Viesti Kirjoittaja pero »

Bensanpainemittari on kiinni ja ainakin vaimennettu mittari näyttää paineen olevan OK, Myös jäännöspaine säilyy pitkään.
Vastaa Viestiin