OCF summerpartyt Kalajoella 5-7.7.2019

Uutisia maailmalta ja sivustoon, sekä OCF:n toimintaan liittyvät tiedotteet.
Opel Club Finland
OCF Staff
OCF Staff
Viestit: 159
Liittynyt: 06 Tammi 2014, 15:22

OCF summerpartyt Kalajoella 5-7.7.2019

Viesti Kirjoittaja Opel Club Finland » 18 Marras 2018, 12:06

Jäsenet saavat osallistua kiihdyttelyyn minkä merkkisillä autoilla tai moottoripyörillä tahansa, mutta ei jäseniltä vaadimme merkkiuskollisuutta mikäli osallistuu kiihdytykseen. Kuitenkaan muulla kuin Opelilla tai sen lähisukulaisella ei voi osallistua itse kilpailuun.
Paikalle toki saa saapua meininkiä ihastelemaan millä kulkineella tahansa.

Aloitamme lauantaina radalla klo 10, ja kiihdyttelemme klo 16 asti, jolloin palkintojen jako radalla.
Kiihdyttelyn säännöt tulevat erillisenä ohjeena myöhemmin foorumille.

Ratamaksu 30€ jäsenet
40€ ei jäsenet

Mikäli haluat majoittua kerhon tarjoamassa majoituksessa, niin jäseneksi voit liittyä foorumilla tai jossakin OpelClubFinlandin tapahtumassa paikan päällä. Jäsentiedote puolelta löydät ilmottautumisen.

Edellisiltä vuosilta tapahtunut majoituspaikkojen täyteen buukkaus ei enää tänä vuonna tapahdu ja olemme antaneet palautteen Kalajoen keskusvaraamolle ja he ovat katsoneet majoituksen tänä vuonna paremmin, joten ei huolta. :roll:

Radalla on ruokailu joka maksaa erikseen, varaathan mukaan siis käteistä. Kortti käy myös jos käteistä ei jostain syystä mukaan muista ottaa.

Radalla myös saatavila kerhotuotteita sekä uutuus aurinkolaseja.

Järjestämme myös radalla show&shine näyttelyn jossa palkitaan kolme parasta autoa ja yksi vanhin auto joten punaathan autosi esittely kuntoon ja sinulla on mahdollisuus saada palkinto kotiin omalle kirjahyllylle!