R/C veneitä harrastavia?

Keskustelua pienoismalleista, mittakaava vapaa, rakennussarjat, valmiiksirakennetut, radio-ohjattavat ym. sekä Opel-keräilyesineistä
keltanokka
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 3969
Liittynyt: 12 Touko 2003, 03:00

R/C veneitä harrastavia?

Viesti Kirjoittaja keltanokka » 22 Huhti 2012, 23:14

Polttomoottorivene olisi aika mukava lelu kesälomaleluksi. Harrastaako joku foorumin porukoista näitä ja mikäli löytyy porukkaa niin mikä olisi venesuositus? Minua kiinnostaa venemalli jossa vauhtia riitää :D Kuinka "likainen" harrastus tämä on, eli haisevatko veneet ja laittteet polttoaineelle niin että näitä pitää säilyttää varastoissa / autotalleissa? Itsellä on vähän niukalti tilaa harrastuksia varten ja säilytystilat ovat kylmiä tiloja. Vai olisiko sähkövene parempi vaihtoehto, taitaa vain jäädä lyhyehköksi tuo ajoaika näillä akkuveneillä?

FLEKU
'Senator'
'Senator'
Viestit: 538
Liittynyt: 12 Joulu 2006, 18:11
Paikkakunta: Kärkölä

Re: R/C veneitä harrastavia?

Viesti Kirjoittaja FLEKU » 24 Huhti 2012, 20:15

Itse en harrasta veneitä,mutta autojen kanssa tulee puuhasteltua ja suureksi avuksi on ollut tuo rc10.fi foorumi.Sieltä löytyy myös veneistä juttua ja sieltä kannattaa lukea noista enemmän.www.rc-harrastus.com on toinen paikka,noista alkaa löytymään kokemusta. Nyky akuilla päästään jo ihan kohtuullisiin ajoaikoihin,mutta jos latailut ei kiinnosta niin sitten vaan polttomoottoria kehiin.
Mielipide on oma !

Vastaa Viestiin