27. kesä-renko 15.6 klo 10-16

Keskustelua tapahtumista sekä OCF:stä
vatopeli
OCF Member 2020
Viestit: 153
Liittynyt: 16 Maalis 2005, 16:36
Paikkakunta: Salo

27. kesä-renko 15.6 klo 10-16

Viesti Kirjoittaja vatopeli »

Tervetuloa taas nauttimaan Opel-henkisten yhdessäolosta lauantaipäivän verran. Pysäköinti tiiviisti, sillä viime vuonna oli jo 150 autokuntaa koolla.
Opelit kentälle ja pihaan, muut kulkineet mökkitien varteen. Joutilaita aiheeseen liittyviä varaosia, kirjallisuutta, memorabiliaa sekä kerhotuotteitakin saapuvilla useammalla tarjoajalla. Esim. Isäntä tarjoaa omasta varastostaan kaikki uudet konepellit, puskurit ja spoilerit sekä ovipahvit(sivuverhoilut) 60€/kpl sekä tarvike kierrejousiparit 60€. Keskusvaraston navetassakin saa ihan itse penkoa varaosia, mutta toiveena olisi, että tavara löytäisi ihan samaan paikkaan takaisin, jos aarre ei sovikaan omaan autoon/lompakolle. Kissakatoksen pöydällä ilmaisia osia ja perheen joutotavaraa pihalla sopuhintaan keinutuolista ja puhallettavista rantaleluista lähtien.
Mitään tarjoilua ei ole, mutta kaasugrillissä on lämpöä omille eväille ja naamapyyhkeet sekä sinappi/ketsuppi löytyvät talon puolesta. Toki annoksia voi ostaa kylän keskustasta kolmestakin eri paikasta. Eväätkin voi ostaa Kyläkeskuksen Salesta. Puucee on käytössä kiinteistöllä ja käsienpesutankissa vettä + saippuanestettä framilla. Tikkakisaan kerjätään perinteiset 14 palkintoa ja kauimpaa harrasteautolla saapunut palkitaan. Keliä kun ei voi valita, niin varaudu siihen, ettei hyttysiltä pääse karkuun eikä oikein sateelta tai porotukseltakaan. Navetan ylisillä auttaa otsavalo ja hanskat voi olla paikallaan, kun pinnoilla on monen vuoden siite- ym.pölyt.
Paikalla on myös TW-Oldtimerteile Gross-Umstadtista - mukanaan yksi parhaimmista Opel-varaosavalikoimista Euroopassa, jo viidennettätoista kertaa kesällä!
Valtatie 10:llä ja kylän keskustassa opastetaulut sekä tarkemmat ajo-ohjeet kysymällä P.0400-31695kasi
Juutuupissa on videoita männävuosien kekkereistä.
Tehdään yhdessä taas hyvä ja elämyksellinen päivä!