Syysrenko, syyskuun viim. La 24.9.2022 klo 10-16

Keskustelua tapahtumista sekä OCF:stä
vatopeli
OCF Member 2020
Viestit: 152
Liittynyt: 16 Maalis 2005, 16:36
Paikkakunta: Salo

Syysrenko, syyskuun viim. La 24.9.2022 klo 10-16

Viesti Kirjoittaja vatopeli »

kopioitu pussihousu voorumilta...
Viime syksynä 100 harrasteautoa paikalla!
Herr Torsten Winter (TW-Oldtimerteile) tulee Saksasta tyttärensä kanssa osa-aarteineen levittämään harrastuksemme ilosanomaa. Laittakaapa osatilaukset sisään ma 19.9 mennessä.
Jonkun verran on ollut ihmettelyä vuosien varrella tapahtumapaikan osoitteesta - minulla on omat syyni siihen, ettei kesämökkimme osoite näy yleisillä nettoisivuilla. Ajo-ohjeet ovat tapahtumaviikolla Opel6070clubin-forumin jäsenpalstaosiossa ja ne saa myös puhelimessa kysymällä 0400-31695kasi. Tapahtuma on avoin kaikille Opelisteille mistään jäsenyydestä riippumatta ja sen ovat 25 vuoden aikana todenneet ja löytäneet parin vanerisen opastekyltin avulla valtatie kymmeneltä ja kylän keskustasta jopa 135 autokuntaa yhden päivän aikana. Jos jollekulle nämä ei riitä koordinaateiksi, niin pysyköön poissa tiluksilta, kahtasataa autoa ei samaan syssyyn mahdukaan - menkööt Oscherslebeniin kattomaan kavereita ja telttailemaan.
Meillä on kapean organisaatiotiimin järjestämässä hyvähenkisessä tapahtumassa tarjolla:
- hyvää seuraa, alkuperäisiä ja tuunattuja Opeleita - jokunen "sukulaissielukin" voi eksyä käymään(CF, Viva,Firenza,Cavalier...)
- puucee
- "takakonttikirppis", sopivia uusia ja käytettyjä varaosia jouten monellakin tarjoajalla, "Eldorado-navetta", jonka nähtyään rouvasväki arvostaa omaa miestään loppupäivän mahdimmin...
- kaasugrilli omien eväiden valmisteluun
- ilmaisia osia kissakatoksessa, mutta niitä ei saa tuoda/jättää lisää!
- toisia ja kolmansia mielipiteitä tarjolla pyytämäti - on kyse Kadetin verhoilusta, Rekordin puskureista tai makkaran grillauksesta
- hiekkakasa ja polkuauto junnuille
- syksyinen keli - varaudu!
- matala kynnys saada hyvä mieli yhdessäolosta samanhenkisen porukan kesken
- näitä tapahtumia tulevaisuudessa tarjolla samalla laanilla vähemmän kuin menneisyydessä

Meillä EI ole;
- pääsymaksua, tarjoilua, ostopakkoa, ennakkovarauksia, saunavuoroa tai ylipäänsä mitään ohjelmanumeroita
- yöpymismahdollisuutta, talkoo-/tiskaamisvelvoitetta tai esiintymislavaa artisteineen

Runsaan kilometrin päässä, kylän keskustassa on Sale, kolme ravitsemuspaikkaa anniskeluoikeúksin ja vesivessalla, käteisnostoautomaatti ja pari polttoaine-kylmäasemaa.

Tervetuloa viihtymään syksyiseen Kantahämeen ytimeen! Sovitaanko, että kaikki harrastajat, joiden sukunimi alkaa K,N tai P-kirjaimella, ottavat mukaan sateenvarjon - niin ei ainakaan sada! Älä epäröi, tule mukaan.

P.S. Synergiaetuna OCF syyspartyt ihan nurkilla,vajaan tunnin päässä Akaassa - molempiin ehtii.