Astra G ilmastoinnin kuivaimen vaihto

Keskustelua ilmastoinnista ja lämmistyslaitteistosta sekä niihen liittyvistä ongelmista.
Avatar
e0101296
'Diplomat'
'Diplomat'
Viestit: 1264
Liittynyt: 15 Helmi 2009, 19:13
Paikkakunta: Avaruuden pääkaupunki
Viesti:

Re: Astra G ilmastoinnin kuivaimen vaihto

Viesti Kirjoittaja e0101296 »

Videon katseltuani käännänkin talvitakkini toisinpäin ja samalla mukavampaan kesäasentoon ja syön sitten ihan samalla sananikin siitä ettei löydy sisäpatruunaa Astra G 2001-2002 Z18XY lauhduttimiin. Sitä en voi väittää etteikö englannin wauxhal versioissa näitä olisi joka myös mahdollista.

Olisiko autosi wauxhal merkkinen ja enkussa oivaltaneet senkin että patruuna helpompi vaihtaa kuin metallikuorinen kuivain?
Mene ja tiedä . . .

Varaosanumero kuivain-patruunalle löytyy internetin syövereistä. Voimme auttaa hakemisessa jos et itse löydä.

Ps. Jos viitsit joku ilta käydä makuulle edestä kuskin puolen kohdalle niin näkisit onko kiesissäsi samanlainen pullistuman alaosa kuin videolla, eli avattava rakenne jonne tuikkaat sisäpatruunan, :thumbsup:

HOKS ! Vaihtotyö tehtävä pajalla jossa ilmastoinnin huoltolaite jotta saat: kuivattua ja täytettyä järjestelmän samalla ja jotta saat lähtiessäsi heti nauttia ilmastointilaitteen mukavuudesta helteellä :D

Ps. Astra F ssä ei ole käytetty Z18XE moottoria joten autossasi on kyse G mallista . . . tai vuosimalli ei voi olla 2002. Tai moottorimalli joku muu kuin Z18XE joka löytyy meistattuna moottorin kylkeen :)
Opel sivut: sivustot.net/phweb/Auto/
Autodataa: dropbox.com/sh/hbb7dgfi7nyirn0/AABxi1eOP3mQBcP5i3jGUYfea?dl=0
jimi hoffa
'Senator'
'Senator'
Viestit: 458
Liittynyt: 11 Marras 2004, 02:00
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: Astra G ilmastoinnin kuivaimen vaihto

Viesti Kirjoittaja jimi hoffa »

Kenno vaihdettu ja järjestelmä täytetty. Ilmastointi toimii taas 👍 erillistä kuivainta ei järjestelmässä ole eli oletus on, että se on toi pötkylä kennon päässä. Kennon vaihto onnistui helposti poislukien toinen kennon kiinnitys pultti mikä oli ruostunut niin pahasti että piti dremelöidä pois. 55€ uusi nissens kenno+65€ täyttö on kohtuu hinta toimivasta ilmastoinnista 🎉🎉🎉


e: Laitoin epähuomiossa että auto olisi f mallinen eli kyseessä g mallin astra. Muuten pitäisi tiedot olla oikeat.
Vastaa Viestiin