Opel Club Finland kerhoinfo


Suomen Opel Yhdistys - Opel Club Finland OCF ry on perustettu vuonna 2000 ja rekisteröity vuonna 2001. Yhdistys toimii Opel-merkkisistä ajoneuvoista kiinnostuneiden, ajoneuvojen omistajien, rakentelijoiden ja harrastajien yhdyssiteenä. Kerhomme jäsenistön harrasteajoneuvokanta koostuu tällä hetkellä 1930-lukulaisista tämän päivän tuotteisiin, mitään ikärajoitteita ei autoille ole asetettu. Yhdistys on virallinen Opel-merkkikerho, johon voi liittyä kuka tahansa, jolla on kiinnostusta Opel-harrastustoimintaa kohtaan.

Yhdistyksen tarkoituksena on:

* Kerätä yhteen Opel-harrastajat
* Edistää ja tukea Opel-harrastustoimintaa 


Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

* Järjestää autotapahtumia, ajoharjoittelutilaisuuksia, kokouksia sekä kokoontumisajoja
* Järjestää autonäytöksiä
* Tukee jäsentensä välistä kanssakäymistä mm. ylläpitämällä internet-kotisivuja sekä luomalla yhteyksiä samanhenkisiin yhteisöihin koti- ja ulkomailla.
* Informoi jäseniään postitse lähetettävällä jäsenpostilla sekä internet-kotisivuille tulevilla tiedotteilla
* Auttaa jäseniään neuvoin tiedon ja autonosien saannissa
* Harjoittaa alansa julkaisutoimintaa 

Yhdistys tekee yhteistyötä maahantuojan sekä monen tunnetun Opel-autoja myyvän liikkeen tai Opel-autojen vara/viritysosia toimittavan yrityksen kanssa. Yhteistyötä tehdään lukuisten Opel-harrastajia hyödyttävien yritysten kanssa. Jäsenetuliikkeitä pyritään kokoajan hankkimaan lisää ja yhteistyötä jo olemassa olevien yritysten kanssa kehitetään. Tämänhetkiset jäsenedut löytyvät kerhomme internet-sivujen jäseneksi-sivulta. Yhteistyötä pyritään tekemään myös muiden autokerhojen kanssa. Kerhomme mm. järjestää ratapäiviä yhdessä muiden autokerhojen kanssa.

Tapahtumia pyritään järjestämään ympäri vuoden eri puolella Suomea, kuitenkin painottuen tapahtumissa kesäkauteen, jolloin tapahtumia on lukuisia. Tapahtumien sisältö vaihtelee. Kerhomme järjestää kokoontumisajoja, ratapäiviä, ajoharjoittelutilaisuuksia, osallistuu autonäyttelyihin, harrasteajoneuvotapahtumiin sekä tekee retkiä ulkomaisiin Opel-tapahtumiin. Tärkeä toimintamuoto ovat myös paikalliset Opel-harrastajien tapaamiset ympäri Suomea. Tapahtumakalenterista näet mitä milloinkin on tulossa.

Kerhon tiedotuskanavana ovat sekä nämä internet-sivut että Facebook -ryhmä. Internet-sivuja pyritään päivittämään tarpeen mukaan. Kotisivujen etusivun alaosassa olevalta uutispalstalta löytyy kerhoa koskevia tiedotteita. Rompetorilla voit ostaa/myydä/vaihtaa Opel-osia. Foorumi on yleiseen keskusteluun sekä tietojen jakamiseen. Internet-sivuja kehitetään kokoajan paremmiksi ja tarjontaa pyritään lisäämään.

Mikäli sinulla on kiinnostusta kerhotoimintaa kohtaan tai muuten vain kysyttävää liittyen Opel -harrastetoimintaan Suomessa, ota rohkeasti yhteyttä kerhomme hallitukseen. Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Hallituksen yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta. Kerhomme jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäseneksi-osion alta löytyvän jäsenhakemuksen.

Tervetuloa tutustumaan Opel -harrastetoimintaan ja viihtymään kotisivuillamme!